Nieuws Nieske Meppers:

Jaarvergadering van onze vereniging is op vrijdag 7 februari 2020 in het Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse te Midwolda. Start 20.00 uur

........................................................................................................................................................................................................................................................

Door op het onderstaande linkje te klikken, ziet u gelijk ons complete jaaroverzicht, daarnaast onze nieuwsbrief van februari.

Hierin zijn o.a. opgenomen de data voor de volgende activiteiten: lessen, onderlinge wedstrijden, zomeravond competitie, KNLTB competitie, bestuursactiviteiten.

Planning 2019 Nieske Meppers.pdf en nieuwsbrief febr 2019 nieske meppers...doc

* Data voor de OGTB competities worden nog bekend gemaakt.


Schoonmaak en klusdag 2019


Net als voorgaande jaren hebben wij weer een gezamenlijke dag afgesproken om de kantine voor komend seizoen in orde te maken. Daarnaast wordt het park netjes gemaakt.

Op 30 maart staat de koffie vanaf 09.30uur klaar. ( ook indien u later op de dag kunt helpen, bent u van harte welkom )


Update accommodatie:


De lichtmasten zijn inmiddels geplaatst. Dit gaat dus betekenen dat we op zeer korte termijn kunnen gaan genieten van onze verlichte banen. We willen ieder die geholpen heeft om dit mogelijk te maken, hartelijk danken.


Tijdens de jaarvergadering is er gesproken over de overkapping. Naar alle waarschijnlijkheid starten we na 1 april met de werkzaamheden hieraan. Ook de nieuwe beplanting, die zal bestaan uit coniferen, zal pas na 1 april aangelegd worden.


Heropening van ons park


Aangezien er verlichting is, er een overkapping komt en nieuwe beplanting, is dit reden voor een feestje. Op zondag 7 april is iedereen vanaf 15.30 uur van harte welkom om al dit moois te bewonderen en een balletje te slaan. Onder het genot van een hapje en drankje kan er getennist en bijgepraat worden. Nadere informatie volgt.


KNLTB club app


Nieuw vanuit de KNLTB is de KNLTB club app.

De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor tennisverenigingen. Het maakt het voor onze leden gemakkelijker om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt binnen de club. U kunt namelijk alles regelen vanuit één plek. Altijd en overal.


Lessen 2019

Vanaf woensdag 10 april starten wij weer met lessen.

Dit jaar zal wederom Vincent Goldenstein de lessen verzorgen. De lessen zullen gegeven worden op de woensdag

Het betreft 15 lessen.


Zomeravondcompetitie


Vanaf heden kunt u zich weer opgeven voor de zomeravondcompetitie.

Er word gedubbeld in de maanden mei t/m september.  De avonden starten om 19.00 uur. We spelen om 2 gewonnen sets, de eventuele 3e set is een super tiebreak.


We spelen in twee periodes, periode mei en juni en vervolgens in de periode juli t/m september.